Naše usluge

čime se bavimo?

Dizajn web sajta

Profesionalno izrađenu web prezentaciju koja će u najboljem svetlu predstaviti vaš posao. Svi sajtovi koje izrađujemo a klijent se složi moraju biti responsive (optimizovani za mobilne uređaje), dobro usklađeni sa pretraživačima interneta i laki za upotrebu svakom posetiocu.

Nakon izrade sajta svi klijenti mogu sami da vrše izmene na svom sajtu ukoliko to žele ili mogu nama prepustiti brigu o tome. Svi klijenti imaju 24h poršku koja im je uvek na raspolaganju da reši sve probleme koji eventualno nastanu.

Web dizajn sajta podrazumeva vizualni identitet koji korisnici koji posete web stranicu vide na prvi pogleda kada pristupe odredjenoj stranici. Pored dobrog vizualnog efekta prilikom izrade sajta vodi se računa i o samoj konstrukciji sajta. Web sajt mora biti pregledan, lak za upotrebu i kretanje kroz sajt. Korisnik koji na prvi pogled ne može da pronađe ono što traži od sajta na koji je došao u većini slučajeva prelazi na sledeći.

Održavanje sajta

Održavanje sajta je dosta širok pojam i generalno se može razvrstati u dva dela. Prvi deo je više tehničke prirode i sastoji se od održavanja normalne funkcionalnosti sajta i novih ažuriranja CMS-a, pravljenja redovnog backup-a (rezervne kopije), provera i poboljšanje sigurnosti. Drugi deo je redovno ažuriranje sadržaja sajta, izmene i administracija web prodavnica, praćenje poseta i njihova analiza i mnogo drugih sitnih izmena koje su veoma bitne.

Redovno održavanje sajta ima veliki udeo u samoj posećenosti jer sveže informacije stare posetioce motivišu da se ponovo vrate a izmenama i dopunama sadržaja povećavamo mogućnost dolaska novih klijenata. Nemojte nikada zaboraviti da je web sajt za razliku od mnogih drugih vidova reklamiranja dostupna mnogo većem krugu ljudi nego bilo koji drugi vid reklame.

Web Hosting

Većina hosting provajdera pruža uslugu hostinga na velikim i često pretrpanim serverima koji zbog velikog broja sajtova koji se na njima nalaze ne mogu uvek da isporuče svima dovoljno brzo traženi sadržaj. Zbog preopterećenosti servera dolazi i do prekida u radu, usporenosti prilikom otvaranja sajta, pucanja delova sadržaja i mnogih drugih komplikacija.

Zbog svih ovih problema odlučili smo se da pokrenemo svoje hosting servere.

Naši hosting paketi se nalaze na više malih servera na kome je mali broj sajtova i sa viškom resursa pa je samim tim i pouzdanost i brzina rada znatno uvećana. Ova brzina je naročito bitna kod internet prodavnica, blogova i drugim sajtovima koji imaju potrebe za brzo i dinamično prižanje informacija svojim korisnicima.

Internet prodavnica

U poslednje vreme postalo je jako popularno kupovati online. Svakodnevno se vrše ogromne robne i novčane transakcije upravo putem web prodavnice. Prednosti online prodavnice su velike kao što je dostupnost 24/7, veliki izbor robe i usluga, plaćanje iz fotelje na siguran i proveren način.

Online prodavnice pružaju mogućnost kakvu u redovnim prodavnicama nemate kao što je odabir boje, veličine koju možda vi kao prodavac imate ali u svojoj redovnoj prodavnici niste izložili iz ovog ili onog razloga, mogućnost prodaje u više valuta i više zemalja ukoliko vam je to potrebno.

Ukoliko smatrate da i vama treba web shop ili možda niste sigurni da li je to pravi način za unapređenje vašeg poslovanja slobodno nas kontaktirajte i objasnite nam čime se bavite i mi će mo za vas odabrati najbolju opciju koja je garantovano isplativa.

Search Engine Optimization

SEO je optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače. To je proces unapređenja sadržaja sajta radi povećanja broja poseta a samim tim i mogućnosti za povećanje obima posla.

Optimizacija tekstova na sajtu podrazumeva odabir ključnih reči po kojima će potencijalni posetioci pronaći vaš sajt odnosno proizvod ili uslugu.

Optimizacija slika i njihovih naziva radi boljeg rangiranja je gotovo obavetna kod dobro urađenog SEO-a.

SEO podrazumeva i mnoge funkcionalnosti na samoj strani kao što su veličina fonta, kontakt stranica, kao i stranica koje mnogi smatraju ne obaveznim na sajtu a veoma su bitne za pretraživače poput jednog od naj popularnijeg pretraživača interneta Google.

Redizajn sajta

Redizajn podrazumeva delimičnu ili potpunu izmenu vizelnog i funkcionalnog dela sajta.

Redizajn nije nužno samo zamena elemenata već i dodavanje novog, unapređenog sadržaja kao što su animacije, fotografije i slično ali i prilagođavanje tekstova za što bolju SEO optimizaciju.

Redizajn sajta može koštati ponekad i kao izrada novog jer se kod mnogih klijenata radi kompletan novi sajt sa novim i unapređenim funkcionalnostima.

Održavanje servera

Mnogi klijenti imaju potrebe za velikim saobraćajem na svojim sajtovima a standardni hosting paketi to ne mogu da izdrže jer daju suviše malo resursa korisniku.

U slučaju da posedujete web shop, forum, blog ili neki drugi vid online portala koji sporo radi, puca pri radu ili ima bilo kakve nepravilnosti u radu verovatan krivac za to je hosting (Shared hosting) i moraćete preći na neki sopstveni server a u većini slučajeva je dovoljan VPS hosting. Problem kod VPS hostinga je što većina korisnika racunara ne može sama da instalira, podesi i kasnije nadgleda web server.

Nudimo uslugu VPS hostinga sa i bez održavanja kao i održavanje VPS hostinga drugih provajdera.

Izrada online aplikacija

Pored izrade raznih vrsta i oblika web sajtova nudimo i izradu aplikacija za vaše poslovanje.

Aplikacije se prave specifično za svakog korisnika u zavisnosti od potreba koje imate.

Pristup aplikaciji dobijate online ili offline po Vašoj želji uz mogućnost održavanja i kasnije dorade po želji.

© Copyright - Dizajn24.com 2008 - 2020